ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ VE DİYABET DERNEĞİ

Yönetim Kurulumuzun Yeni Başkanı Prof. Dr. Feyza Darendeliler'in Açıklaması


Değerli Öğretim Üyeleri, Sevgili Meslektaşlarımız Yeni Yönetim Kurulu olarak öncelikle bize gösterdiğiniz destek için çok teşekkür ederiz. Derneğimiz kurulduğundan bu yana hepimizin gayretleri ile bilimsel, finansal ve yapısal olarak sürekli gelişme gösterdi. Yeni yönetim kurulu olarak biz de Derneğimizi bilimsel ve sosyal alanlarda, ekip çalışmaları ile beraberlik içinde daha iyiye ulaştırmayı hedefliyoruz.

 

 

 

Yönetim kurulundaki görev dağılımlarını belirledik.

Başkan Prof. Dr. Feyza Darendeliler

Başkan Yrd. Prof. Dr. Murat Aydın: Klinik uygulamalar

Başkan Yrd. Prof. Dr. Ali Kemal Topaloğlu: Temel Bilimler

Sayman: Doç.Dr. Samim Özen

Genel Sekreter: Doç. Dr. Korcan Demir

İlk olarak Derneğimize resmi bir eposta adresi aldık (bilgi@cocukendokrindiyabet.org). Çeşitli güncellemeler yapacağımız internet sitesinde kaydı olmayan üyelerimize kullanıcı adı ve şifre tanımladık.

Önümüzdeki dönemde yol haritamızı belirlemek amacıyla bir anket gerçekleştirdik. Sonuçlarını sizinle web sitesinde paylaşmak istedik. Yapılabilecekler konusunda her zaman geribildirimlerinizi bekliyoruz.

Gerçekleştireceğimiz eğitim etkinliklerini en kısa zamanda sizlerle paylaşacağız.  Derneğin alt çalışma gruplarında çalışmak isteyen gönüllü üyelerimizin destek ve katkıları ile çalışmalarımız daha zenginlik kazanacak.

İstanbul'da yapılacak Ulusal 2015 Kongremizin hazırlıklarına Kongre Başkanı Prof. Dr. Abdullah Bereket tarafından başlandı. Bu konuda gelişmeleri sizlere duyurmaya devam edeceğiz.

Son olarak, Anket sonuçlarına göre yüksek bir beğeni alan dergimiz "Journal of Clinical Research in Pediatric Endocrinology"nin çalışmaları bundan sonra da üst düzeyde devam edecektir. Yazı ve hakemlikleri ile dergimize katkıda bulunan tüm üyelerimize çok teşekkür ediyorum. Ayrıca derginin bu düzeye gelmesinde büyük bir emeği olan, halen aktif olarak dergi için çalışan sevgili Hocam Prof. Dr. Olcay Neyzi'ye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Saygılarımla

Feyza Darendeliler

ÇEDD Yönetim Kurulu adına

 

20-02-2015