ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ VE DİYABET DERNEĞİ

ÇEDD Yönetimi Edirne Ziyareti


ÇEDD Yönetimi 2013 kongresi hazırlıkları için Edirne'ye bir ön ziyaret gerçekleştirdi.

 

 

 

 

ÇEDD Yönetimi Edirne ziyaretine Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Peyami Cinaz , Dernek Genel Sekreteri Prof. Dr. Bumin Dündar, Dernek Saymanı Prof. Dr. Behzat Özkan, Yönetim Kurulu Üyesi Doç. Dr. Ayhan Abacı katıldı.  Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji Bilim Dalı Başkanı ve 2013 UPEK Kongresi Başkanı Prof. Dr. Filiz Tütüncülertarafından misafir edilen dernek yönetim kurulumuz,  öncelikle Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Pediatri Anabilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Betil Ayşe Acunaş'ı ziyaret etti. Ardından Yönetim Kurulumuz Trakya Üniversitesi Rektörü   Prof. Dr. Yener Yörük tarafından kabul edildi. Sıcak bir ortamda geçen kabulde Rektör Prof. Dr. Yörük rektörlük olarak kongreye her türlü desteği vereceklerini ifade etti. Rektör Prof. Yörük'e Dernek Başkanımız Prof. Dr. Cinaz tarafından  derneğimiz adına bir hediye takdim edildi.

 

 

 

 

Yönetim kurulu üyeleri daha sonra yeni inşa edilen Trakya Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Endokrinoloji Bilim Dalı polikliniklerinin açılış törenine katıldılar. Polikliniklerin açılışı Prof Dr. Peyami Cinaz ve Rektör Prof. Dr. Yener Yörük tarafından gerçekleştirildi.

 

 

Daha sonra kongre merkezini ve kongrede kullanılacak otelleri gezen heyet, ertesi gün sabah kahvaltısında Edirne Valisi Sayın Hasan Duruer ile kahvaltıda buluştu ve kongre ile ilgili desteklerini istedi. Vali Duruer Kongrenin Edirne'de düzenlenmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi ve ellerinden gelen desteği vermeye hazır olduklarını ifade etti.

 

 

 

Önümüzdeki günlerde Dernek Yönetim Kurulumuz aynı zamanda Edirne Milletvekili olan Sağlık Bakanımız Mehmet Müezzinoğlu'na bir ziyaret gerçekleştirerek, kendilerini kongreye davet edecekler.

20-02-2015