ÇOCUK ENDOKRİNOLOJİSİ VE DİYABET DERNEĞİ

Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet Kitabı Kitapçılarda !


Değerli Üyelerimiz,

Yaklaşık iki yıl süren uzun soluklu bir çalışmanın ve emeğin ürünü olarak hazırladığımız yeni “Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet” temel kitabımızı sizlere sunmaktan mutluluk ve gurur duyuyoruz. Çocuk endokrin camiamızın her bir üyesinin emeği ile oluşturulan bu kitabın çocuk endokrinoloji alanında eğitim alan ve uzmanlığını tamamlamış meslektaşlarımıza yararlı olacağına inanıyoruz. “Çocuk Endokrinolojisi ve Diyabet” temel kitabı, ayrıca çocuk hekimleri, araştırma görevlileri ve tıp öğrencileri dahil tüm tıp camiası için temel başvuru kaynağı olacaktır. Derneğimizin en önemli hedefi çocuk endokrinolojisi ve diyabet alanındaki eğitimin ulusal düzeyde yaygınlaştırılması, kanıta dayalı bulgulara dayanarak güncellenmesi ve uluslararası düzeyde tanınmasıdır. Kitabımızın bu hedeflere yönelik olarak bilimsel etkinliklerimiz içinde çok önemli bir yer tutacağına inanıyoruz. Temel endokrinolojiden günlük uygulamamızda kullandığımız çeşitli bilgi ve becerilere kadar güncel ve kapsamlı konuları içeren kitabımızda çocuk endokrinolojisi uzmanları yanı sıra genetik, kadın hastalıkları ve doğum, neonatoloji, metabolizma, beslenme ve diyetetik, adolesan, halk sağlığı ve istatistik dahil konularında uzman olan çok sayıda yazar yer aldı.

Katkıda bulunan değerli yazarlarımıza sonsuz teşekkür ediyor ve kitabımızın yetiştirdiğimiz genç meslektaşlarımıza ufuk açıcı ve yararlı olacağını umuyoruz.

  • Kitabımız , yazarlara ve UPEK2020 kongremizde en çok oturuma katılarak kitap ödülü kazanan 20 üyemize gönderilecektir.
  • Kitabımızın satışı https://istanbultip.com.tr/urun/cocuk-endokrinolojisi-ve-diyabet sitesinde başlamıştır. Üyelerimiz için indirim sağlanmış olup satın alma işlemi sırasında kupon indirim kodu girilmesi gereklidir. Kupon kodu : CEDD olarak belirlenmiştir.

Saygılarımız ile
ÇEDD Yönetimi ve Editörler Kurulu

10-05-2021